OM MEG

meg.jpg
DIDRIK FAGERÅS

Halla, jeg er en gutt på 18 år som er lærling i fotograffaget hos Jon Marius Nilsson. I tillegg jobber jeg hos Fritid i Fredrikstad Østsiden med alt fra streaming til film og foto. Trenger du en film eller noen bilder, så ta gjerne kontakt på mail: didrikfag@gmail.com ;)

_________________________

Hey, I am an 18-year-old boy who is an apprentice in the photography profession at Jon Marius Nilsson. In addition, I work at Fritid in Fredrikstad Østsiden with everything from streaming to film and photography. If you need a movie or some pictures, please contact me on my e-mail: didrikfag@gmail.com ;)

SAMARBEIDSPARTNERE

Fra 2021 - d.d.

Sommeren 2021 ble jeg kjent med Simen, det utviklet seg til å bli et godt vennskap og en god partner. Vi har fått mange oppdrag sammen og er ettertraktet på motorsykkel-foto og video.

Fra 2021 - d.d.

Fra desember 2021 har jeg vært lærling i fotograffaget hos Jon Marius Nilsson i Oslo.

fif-2.png
Fra 2018 - d.d.

Siden fritidsklubben åpnet på Østsiden har jeg vært med å lage alt fra reklameplakater til videoer fra arrangement. Nå har jeg også fått en fast stilling hvor jeg driver med video, foto og livestreaming.

gif.png
2020

I 2020 var jeg og Alexander Rasch å lagde en reklamefilm for "gåfotball" hos Gressvik IF.

Logo Vektor.PNG
Fra 2020 - 2021

Siden sommeren 2020 har jeg jobbet med Rebell, jeg har fått være med på prosjekter som "Rebell x Waterfest" og "Norges Feteste Gamingrom".

østsiden-logo.jpg
Fra 2015 - 2019

Sammen med Øssia Håndball har jeg siden 2015 laget videoer fra Fredrikstad Cup for de.